Светодиодна крушка с цокъл Н4 от OSRAM. Високо качество и ефективност, гарантирано за 5 години. Специално разработена за употреба във фарове с две светлини ( къса и дълга) използващи крушки с цокъл Н7.

Охлаждането на светодиодите е пасивно, няма вентилатор, а това прави крушките много надеждни. Пасивното охлаждане е надеждно поради това, че не разчита на вентилатор, на който вследствие амортизиране или замърсяване, оборотите намаляват и рано или късно спира. Без ефективно охлаждане, светодиодите са подложени на температурен стрес, и голяма вероятност от прегряване и дефектиране.

Управляващата електроника е вградена в корпуса на крушката. Това означава, че от нея излиза единствено кабел с букси, без външни кутийки. 

Обърнете внимание на размерите на крушките, дадени по долу или при снимките. Те трябва да бъдат взетипредвид при монтажа, възможно е да се наложи модификация на защитните капачки или маншони на вашите фарове.

Крушките са с гаранция 5 години, осигурена от OSRAM.


Приложение:

  • Къси светлини

  • Дълги светлини


Употреба:

  • крушките нямат ECE сертификат, а в някои държави е необходим за да се използват при движение по публичната пътната мрежа. Липсата на този сертификат ограничава употребата само извън пътната мрежа - фроуд.

  • Крушките са несъвместими с автомобили имащи инсталации, които проверяват за дефектна крушка (CANBUS). За да се използват при тези автомобили, без досадна информация за дефект, необходимо е да се монтира допълнителен елемент (залъгалка, резистор). 


Характеристики

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

LED авто лампи комплект HL GEN2 H4 12V 14W OSRAM

  • Модел: 9726CW
  • Наличност: 2-3 дни
  • 220.00лв.


Свързани продукти